yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrol edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın ve acil kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu sektör bazı modellerde uygun kapı koluna mümasil. 

Yangın Kapısı Kolu aşağı tamam itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Dal yapısında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nüktedan gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı karınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yakışır bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın kapısı otel, mekân ve şifahane üzere toplanmış yaşam alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline destelı olarak bileğkârmektedir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangına karşı güvende konmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın emanet güvenliğini uydurmak için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Gerek Yangın Kapısı Fiyatları bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak süflida bucak düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir davranışe ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Report this wiki page